h

Nieuws uit 2012

22 december 2012

SP voor raadsvoorstel individuele voorzieningen maatschappelijke ondersteuning

Dinsdag 18 december heeft de SP voor het raadsvoorstel individuele voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gestemd. Dit is enigszins verrassend, omdat het raadsvoorstel nog steeds uit gaat van de verantwoordelijkheidsladder.

Lees verder
20 december 2012

Sportpark ’t Schoot blijft open!

Sportpark ’t Schoot blijft open. Dat heeft wethouder Helms (VVD) afgelopen week bekend gemaakt.

Lees verder
16 december 2012

Stilstaan bij dag van de uitsluiting

De dag van de uitsluiting is niet ongemerkt voorbij gegaan in Eindhoven. Vluchtelingen in de Knel en Netwerk voor Humaan Omgaan met Vluchtelingen hadden afgelopen zaterdagmiddag een wake georganiseerd. De SP was hierbij aangesloten.

Lees verder
16 december 2012

Vragen van SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen over raillawaai

Geluidsnet heeft metingen gedaan aan raillawaai in Borne (dat ligt tussen Almelo en Hengelo in). Directe aanleiding daartoe zijn de gevolgen voor Twente van mogelijke nieuwe ontwikkelingen op het spoor, zoals het Programma Hoogfrequent Spoor, dat in Twente tot meer goederentreinen zou kunnen gaan leiden. De gemeente Borne wilde zich hierop geluidstechnisch goed voorbereiden.

Lees verder
14 december 2012

Randweg veroorzaakt merkbaar hinder

De gemeente Eindhoven heeft van 2006 t/m 2010 geluidsniveau’s bepaald in wijken langs de A2/A58. Daaronder vanaf 2007 in de achtertuin van de woning Evreuxlaan 45. Er is drie maal een periode van 24 uur gemeten.

Lees verder
9 december 2012

Even wat dieper duiken!

In de raadsvergadering van 4 december lag de begroting van de Veiligheidsregio ter goedkeuring voor de raad. De Veiligheidsregio is een samenwerkingsverband waarin gemeentegrensoverschrijdende zaken rond veiligheid geregeld worden. De brandweer vormt daarin een heel belangrijk onderdeel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier