h

Nieuws uit 2011

28 december 2011

Knorrig College: niet net als Schiphol (maar ondertussen…)

Het College van B&W van Eindhoven gaf knorrig antwoord op de vragen, die door SP-raadslid Ans Heesterbeek ingediend en waarvoor de research door ondergetekende gedaan is. Er staan in het antwoord interessante passages, maar niet altijd de passages die men zou willen horen.

Lees verder
24 december 2011

Wethouder volgt SP, geen vage tegenprestaties in Eindhoven

Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 20 december nam de raad unaniem een amendement van de SP over, om te voorkomen dat mensen die in de bijstand zitten, een tegenprestatie moeten vervullen.

Lees verder
24 december 2011

Antwoord op raadsvragen geluidsmeetsysteem Eindhoven Airport

Op 23 december kwam het College van Burgemeester & Wethouders met het antwoord op de raadsvragen over de NOMOS-palen bij het vliegveld en de mogelijke functie daarvan bij het meten van vliegtuiglawaai.

Lees verder
22 december 2011

Daklozen kunnen binnen slapen!

Dinsdag heeft de gemeenteraad een motie van de SP aangenomen, om ervoor te zorgen dat daklozen in Eindhoven niet buiten hoeven te slapen.

Lees verder
21 december 2011

SP valt in de prijzen bij 'Raadslid van het jaar' verkiezingen

Dinsdagavond na een lange raadsvergadering waren de 'Raadslid van het jaar verkiezingen'. De SP viel twee keer in de prijzen: fractievoorzitter Bianca van Kaathoven is tweede geworden in de categorie ‘Raadslid van het jaar’.

Lees verder
16 december 2011

WeSP 24 november 2011: Blij met vrijwilligerswerk?

De SP in Eindhoven heeft er een goed gebruik van gemaakt om geregeld een politiek café te organiseren om bepaalde politieke thema’s extra aandacht te kunnen geven. Donderdag 24 november werd het politiek café georganiseerd in Grand-Café Usine.

Lees verder

Pagina's

U bent hier