h

Nieuws uit 2006

28 december 2006

Cor Janssen

Op 17 december overleed Cor Janssen, fractielid van de Stadspartij.
Hij was lid van de commissie Jeugd, Gezin, Onderwijs, Sport en Cultuur en van de raadswerkgroep WMO.

Lees verder
20 december 2006

SP stelt kandidatenlijst en verkiezingsprogramma Provinciale Staten van Noord-Brabant vast.

Ondanks de mist bezochten ruim 110 Brabantse afgevaardigden op maandag 18 december de regioconferentie in Aristo in Eindhoven.

Lees verder
13 december 2006

Bedankt voor de hulp!

De afdeling Eindhoven bedankt iedereen die meegeholpen heeft om onze campagne tot een succes te maken. Het was hartverwarmend: folders delen, sponzen delen, posters plakken, borden ophangen, helpen bij de kraam en de soepmobiel en al die andere klussen die gedaan moesten worden, het liep als een trein. Steeds waren er enthousiaste SP-ers die de handen uit de mouwen staken.

Lees verder
23 november 2006

SP, grote winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen van 2006.

In het stadhuis van Eindhoven hadden zich gisteravond vele Sp-ers verzameld om de uitslag van de verkiezingen af te wachten. De stemming zat er goed in.
Er werd op winst gerekend, maar dat die winst zó groot zou uitpakken, had niemand verwacht.

Lees verder
22 november 2006

Wel of géén groen Septemberplein?

In de raadsvergadering van 21 nov 2006 heeft de SP geprobeerd het inrichtingsplan voor het 18 sept - plein wat groener te krijgen.
De SP betoogde dat het huidige plan niet het SP-idee was. De SP vond het plein toen te duur, te kaal, te pompeus, vond de blobs maar niks, meende dat de exploitatie van de fietsenstalling niet deugde en misten de markt. Behalve ten aanzien van de markt (die er wel komt) is die mening onveranderd. We kregen toen echter te weinig steun.

Lees verder
22 november 2006

Commissiesmenstelling Raads-enquete

In de raadsvergadering van 22 nov. 2006 is vastgesteld hoe de raadscommissie eruit gaat zien, die de raadsenquete's in de nasleep van het onderzoek naar Pastoor gaat doen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier