h

Nieuws uit 2008

27 december 2008

Niet liegen als je verliest

In het verhaal in het Eindhovens Dagblad van 27 december, met de titel "Niet ingewikkeld doen als je verliest”, komt opnieuw het verhaal naar voren, maar nu uit de mond van Leen Verbeek, de verliezer van het burgemeestersreferendum, dat de Eindhovense SP-fractie na het referendum onder druk van de PvdA omgegaan zou zijn en vóór van Gijzel gekozen zou hebben.

Lees verder
20 december 2008

SP steunt Collegevoorstel sanering Parktheater

"Een voorstelling in drie ronden," zo noemde SP-woordvoerder Bernard Gerard de financiële sanering van het Parktheater. In de raadsvergadering van 16 december werd de eerste ronde afgewikkeld en de tweede aangekondigd.

Lees verder
19 december 2008

De Necker(s)poel

Afgelopen maandag, 15 december 2008, is de nieuwe dienstregeling voor de bussen in de regio Eindhoven ingegaan. Wat ons verbaasde was, dat het al vroeg in de dag, het klachten regende bij de SP.

Lees verder
19 december 2008

SP deelt solidairkranten bij DAF

Op woensdag 17 december 2008 hebben een achttal SP-leden uit Eindhoven en Geldrop 's morgens heel vroeg Solidairkranten uitgedeeld bij twee DAF-poorten (aan de Rondweg en de Geldropseweg).

Lees verder
17 december 2008

Woonruimteverdeelsysteem

In de commissievergadering voor Bestuurlijke en Economische Zaken van december is de notitie besproken voor deelname aan de stichting Buurtonderneming Woensel West.

Lees verder
15 december 2008

Huizen Sportlaan-Hastelweg gesloopt

In oktober van dit jaar landde bij de 86 bewoners van de Trudowoningen aan de Sportlaan-Hastelweg een brief op de mat waarin Trudo de sloop van de woningen aankondigde. Een “bombrief”, zoals een bewoonster het noemde, want tot februari overlegde een werkgroep uit de buurt met Trudo juist over renovatie van de woningen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier