h

Agenda

x
vrijdag 29 juni 2018

Bezoek aan de SP fractie in Brussel

12:00

Op dit moment vertegenwoordigen Dennis de Jong en Anne-Marie Mineur de SP in het Europees Parlement. De SP Eurofractie heeft de afdeling Oirschot uitgenodigd  voor een kennismaking met de Eurofractie in Brussel. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor mensen uit de regio om mee te gaan. Een bezoek aan Brussel kan een mooie kans zijn om meer te leren over onze visie op de Europese Unie en ons werk in het Europees Parlement, zeker in aanloop naar de verkiezingen in mei volgend jaar.
Het bezoek aan de SP fractie in Brussel vindt plaats op 29 juni. Voor vervoer per bus, vanuit Oirschot, wordt gezorgd.  Wil je graag een keer kennismaken met onze Eurofractie en van gedachten wisselen over het werk in het Europees Parlement dan ben je van harte welkom!
Precieze tijden en opstapplaats zijn nog niet bekend Maar als je belangstelling hebt: laat het weten! Geef je graag zo spoedig mogelijk op via oirschot@sp.nl of bel met 06-44825219

x
donderdag 12 juli 2018

Kerngroep

19:30 tot 21:30

x
zaterdag 8 september 2018

Manifiësta

07:00 tot 23:00
Bredene, België

Manifiësta, festival van het Socialisme in Bredene België. Bij voldoende aanmeldingen gaan we met enkele auto's vanuit Eindhoven en verder met de Bus vanuit Lommel.

Kosten ± €15

https://www.facebook.com/manifiesta.be/ aanmelden via eindhoven@sp.nl

U bent hier