h

Agenda

Foto: SP
19:30 Online

Politieke Basisvorming is een meerdelige scholing die SP-leden kennis laat maken met de geschiedenis van onze partij, onze ideologie, onze organisatie en ons activisme. Het is een eerste kennismaking met de politiek in het algemeen en de SP in het bijzonder. We organiseren deze scholing regelmatig voor nieuw en geïnteresseerde leden.
Deel 1 woord op donderdag, 28 januari, 19.30 gehouden. Hierin gaat het om de geschiedenis van de SP: ontstaan, ontwikkeling en huidige positie. Deel 2 en 3 volgen op 25 februari en 25 maart.
SP leden kunnen zich aanmelden via eindhoven@sp.nl .

Foto: René Driessen
19:30 Online

Eindhoven is een groeiende stad met een tekort aan woonruimte. Het thema hoogbouw zal daarom in het komende decennium steeds relevanter worden. Als SP Eindhoven moeten we ons hierop politiek voorbereiden, omdat er grote gevolgen kunnen zijn voor mens, natuur, en leefomgeving.

Foto: René Driessen

Onze gast op donderdag, 4 februari, is Laurens Ivens, wethouder op dit dossier in Amsterdam. Hij zal zijn kennis, ervaring, en visie met ons delen. Bas Tromp, ons commissielid, zal ingaan op de lokale situatie hier in Eindhoven. We beginnen om 19.30 en sluiten af om 21.30.
Meld je aan via eindhoven@sp.nl om een link voor bijeenkomst te ontvangen.

donderdag 18 februari 2021

Algemene Ledenvergadering op 18 Februari

Op Donderdag, 18 februari, zullen we een algemene ledenvergadering te organiseren. Deze zal digitaal plaatsvinden en om 19.30 beginnen.
Op de agenda staan een aantal jaarverslagen (afdelingsbestuur, fractie, penningmeester). Daarnaast zullen we het over de verkiezingen hebben voor de Tweedekamer in maart en voor de Gemeenteraad in 2022. Misschien worden nieuwe bestuursleden worden voorgedragen, afhankelijk van de technische mogelijkheden om geheim te stemmen.
Leden ontvangen gauw een uitnodiging via email. Aanmelden kan nu al (eindhoven@sp.nl)

U bent hier