h

Nieuws van de afdeling

11 oktober 2018

SP bij debat over toekomst Eindhoven Airport

Foto: Jannie Visscher

Afgelopen woensdag 10 oktober was er een bijeenkomst in het Evoluon over de toekomst van Eindhoven Airport. Het Rijk, de provincie en de betrokken gemeenten waaronder Eindhoven presenteerden wat ze van plan zijn.

Lees verder
8 oktober 2018

Huishoudelijke hulp in de Raad.

Naar aanleiding van de discussieavond op het stadhuis (zie artikel van 1 oktober) hebben wij een aantal moties geschreven zodat het beleid rondom huishoudelijke hulp zou verbeteren.

Lees verder
2 oktober 2018

Samen sta je sterk!

Foto: Dagmar Mous

Woensdag 26 september 2018 was commissielid Veiligheid, Evenementen, Verkeer en Mobiliteit Dagmar Mous voor de SP aanwezig bij de inloopmiddag voor de aanleg van de ongelijkvloerse kruising Montgomerylaan met de Ring. Van dichtbij heeft zij kunnen zien hoe het project vordert en hoe de omwonende zijn meegenomen in het ontwerp voor de kruising. De SP is voorstander van dit project: busverbindingen worden sneller en de doorstroming op de ring voor auto’s verbetert.

Lees verder
1 oktober 2018

Problemen rondom huishoudelijke hulp

Lees verder
28 september 2018

SP steunt personeel Ryanair.

Foto: Jannie Visscher

Vrijdag 28 september kwam SP Tweede Kamerlid Cem Lacin naar Eindhoven om de stakende medewerkers van Ryanair een hart onder de riem te steken. Het personeel van Ryanair krijgt weinig betaald en heeft zeer onzekere contracten. De stakers strijden voor rechtvaardigheid: fatsoenlijke contracten en een eerlijke beloning. Ryanair lokt passagiers met goedkope tickets terwijl de piloten en het cabinepersoneel de prijs betalen. Dat is onrechtvaardig.

Lees verder
26 september 2018

Jongensprostitutie in Eindhoven

Op woensdag 19 september was de SP aanwezig bij een informatieavond over jongensprostitutie. Bestaat er zoiets als jongensprostitutie, hoor ik u denken? Jazeker, het blijkt zelfs een groot probleem waarbij de onbekendheid misschien wel het grootste probleem vormt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier