h

Nieuws uit 2022

25 december 2022

Ons Water

Foto: SP

Samen met de Provinciale Staten SP zijn we in Maarheeze een flyeractie gestart. De flyers worden vanaf nu verspreid door het dorp. De doen dat om aandacht te vragen voor de multinational Refresco.

Lees verder
20 december 2022

SP bijeenkomst met Jasper van Dijk

Foto: SP Eindhoven

Maandag 12 december kwam SP-kamerlid Jasper van Dijk naar Eindhoven om te praten over de volkspetitie van de SP om de energiemaatschappijen weer te nationaliseren. Ik verwachte een redelijk stoffige en saaie bijeenkomst en twijfelde om te gaan, de volkspetitie had ik immers al een tijd geleden ondertekend en het plan ondersteun ik van harte. Met lichte tegenzin besloot ik me toch maar naar het stadhuisplein te laten slepen. Na een korte wandeling door de kou stapte ik het verwarmde stadhuis binnen waar ik me kon opwarmen met een kop koffie. Veel leeftijdsgenoten trof ik helaas niet aan, terwijl het jongeren ook zou moeten interesseren. Zo kregen veel studenten een paar dagen na de bijeenkomst een brief van woningbouwcorporatie Vestide dat hun voorschotten met enkele honderden euro’s omhooggaan.

Lees verder
30 november 2022

Kom naar de bijeenkomst met Jasper van Dijk op 12 december

Bijna dagelijks is te horen dat veel mensen niet meer rond kunnen komen. De boodschappen, maar met name de energieprijzen, gaan door het dak. Dat moet stoppen!

Lees verder
11 november 2022

Tentoonstelling 'weggecijferd, teruggevochten'

Foto: SP Eindhoven

“We mogen dit niet vergeten”

Lees verder
9 november 2022

VOOR DE SP IS GROEIEN GEEN DOEL OP ZICH

Onlangs stelde de gemeenteraad van Eindhoven de begroting met daarin de plannen voor volgend jaar vast. In die begroting is te lezen dat de gemeente alles op alles wil zetten om als stad te groeien.  De SP vindt dat “groeien om te groeien” geen doel op zich moet zijn. De SP wil dat de mensen die hier wonen een goed leven kunnen leiden. Daarvoor is het belangrijk dat we als mensen zuinig zijn op elkaar en op onze omgeving, voor nu maar zeker ook voor de toekomst van onze kinderen. Daarom legden wij de nadruk op zorg voor het klimaat en een leefbare stad waar iedereen mee moet kunnen doen en mensen niet in armoede leven.

Lees verder
5 november 2022

50 jaar SP Eindhoven

Foto: SP

Zaterdag  22 oktober vierde de afdeling Eindhoven van de SP, haar 50 jarig bestaan. Leden van het eerste uur werden speciaal in het zonnetje gezet. In totaal zijn er nog 13 leden die vanaf het begin actief waren. Zij hebben aan de wieg gestaan van onze afdeling en haar mee groot gemaakt. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier