h

Nieuws uit 2010

30 december 2010

NatLab en Plaza

Plaza Futura blijft de aandacht vragen. Lange tijd hing er een verhuizing naar Strijp S in de lucht. In oktober nam de gemeenteraad een voorstel aan: tekorten werden met terugwerkende kracht opgelost, de nabije toekomst aan de Leenderweg wordt veiliggesteld en er wordt een technische voorziening gerealiseerd waarmee de derde zaal van film naar theater kan switchen en weer terug.

Lees verder
28 december 2010

Boekbespreking "The Spirit Level: why equality is better for everyone" van R.Wilkinson en K.Pickett

De auteurs zijn beide hoogleraar aan de universiteit van York en schreven dit boek na tien jaar studie. Wilikinson heeft economische geschiedenis gestudeerd en jarenlang onderzoek gedaan naar sociale factoren die van invloed zijn op de gezondheid.

Lees verder
24 december 2010

SP doneert handen vol met geld

Tijdens de gezellige tomatenesoep-actie, georganiseerd door SP Eindhoven, hebben we handen vol geld opgehaald voor de actie van het Glazen Huis. De totale opbrengst van € 461,39 hebben we na afloop meteen in de brievenbus gedaan van het Glazen Huis.

Lees verder
22 december 2010

Emile te gast in het Glazen Huis

Dinsdagmiddag was SP fractievoorzitter Emile Roemer in Eindhoven in verband met Serious Request van Radio 3FM. Hij kwam namens de SP een cheque overhandigen van € 2400,-. Daarnaast bracht de voorman van de SP iets in voor de veiling: je kunt bieden op een uitgebreide rondleiding voor 2 personen door de gebouwen van de Tweede Kamer door Emile en daarna een diner met hem.

Lees verder
22 december 2010

Rapporteur Raad van State inzake Air Liquide bezoekt Eindhoven

In het kader van de lopende Raad van State – procedure tegen de milieuvergunning van Air Liquide bezocht een deskundige namens de Raad van State Eindhoven om met de belangrijkste betrokkenen te praten: de gemeente, Air Liquide en de bezwaarmakers, vertegenwoordigd door Bernard Gerard en door de WNM-leden Beekmans en Eijkelenboom. In dit soort zaken is dit de normale procedure.

Lees verder
18 december 2010

Nieuw commissielid

Op vrijdagmiddag is SP-er Marcel Lathouwers beëdigd als commissie lid in de Gemeente Eindhoven. Dit gebeurde door Burgemeester Rob van Gijzel. Hij wordt commissielid voor Commissie Ruimte en Vastgoed. We wensen Marcel veel succes.

Lees verder

Pagina's

U bent hier