h

Sportpark ’t Schoot blijft open!

20 december 2012

Sportpark ’t Schoot blijft open!

Sportpark ’t Schoot blijft open. Dat heeft wethouder Helms (VVD) afgelopen week bekend gemaakt.

De SP heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor de w3ijk Drents Dorp. Het nieuwe schoolgebouw voor Drents Dorp dat er maar niet kwam, de wijk die niet werd afgebouwd, de buurtontmoeting die opeens dicht moest en nu moest ook het sportpark nog dicht. De SP heeft zich hier steeds tegen verzet. Met name, omdat er geen goede afweging werd gemaakt in Drents Dorp. Alle voorzieningen werden afgebroken of gesloten en ontwikkelingen werden telkens tegengehouden.

Reportage Studio040

De afgelopen maanden heeft de SP ’t Schoot regelmatig op de agenda gezet. In oktober werd een fietstocht georganiseerd zodat raadsleden inzicht konden krijgen in de gevolgen van gebrek aan visie in een wijk. Nu is er eindelijk duidelijkheid. ’t Schoot blijft open en er wordt gekeken hoe de buurtontmoeting mogelijk is in Drents Dorp.

Daar is de SP blij mee, maar we zijn er nog niet. Wij blijven ons inzetten voor een goede visie op de stad en op de wijken. Dat betekent dus dat geleerd moet worden van Drents Dorp, want zo moet het in ieder geval niet!

Bianca van Kaathoven
Fractievoorzitter SP Eindhoven

Motie van treurnis gesteund door SP en CDA

U bent hier