h

Nieuws van de afdeling

12 juli 2018

Raadsvoorstel Beheersing 2e lijn.

En toen lag daar, een paar weken terug het Raadsvoorstel Beheersing 2e lijn, voor mijn neus. Ik schrok ervan, het ging over duwen van de 2e naar de 1e lijn en duwen van de 1e naar de 0e lijn. De kosten moesten beheerst worden, en dat klopt uiteraard, maar waar waren de mensen gebleven in dit raadsvoorstel?

Lees verder
10 juli 2018

Jaarrekening 2017 besproken in gemeenteraad

Foto: Jannie Visscher

In de laatste raadsvergadering voor de zomervakantie stonden het jaarverslag en de jaarrekening over 2017 op de agenda. Namens de SP heeft Jannie Visscher het woord gevoerd. Zij blikte terug en ook een beetje vooruit naar de toekomst. In 2017 zijn veel dingen tot stand gekomen waar de SP tevreden over is.

Lees verder
1 juli 2018

Aktie in het openbaar vervoer

Wie gaat er nou in de binnenstad het gesprek aan met mensen om begrip te kweken en te vragen wat zij vinden van de staking in het openbaar vervoer? Vijf dappere SP’ers hebben zichzelf vrijdag 29 juni voor de leeuwen gegooid en zijn het gesprek aangegaan.

Lees verder
28 juni 2018

Veel SP-ers bij protest tegen groei luchtvaart

Foto: Jannie Visscher

Zaterdag 23 juni werd op zes plaatsen in ons land geprotesteerd tegen groei van de luchtvaart. Ook op het Catharinaplein in Eindhoven werd duidelijk gemaakt dat wat verdere groei betreft het “sein op rood staat”.

Lees verder
23 juni 2018

Stratumse avondvierdaagse

Foto: Dagmar Mous

Onlangs hebben we deelgenomen aan twee heerlijke wandelavonden tijdens de Stratumse avondvierdaagse. Verschillende leuke routes, mooi weer, gezellige wandelaars en een fijne organisatie hebben ervoor gezorgd dat we een twee mooie avonden op rij hebben gehad.

Lees verder

Pagina's

U bent hier