h

Nieuw bestuur afd Eindhoven

26 februari 2024

Nieuw bestuur afd Eindhoven

Een nieuw bestuur voor afdeling Eindhoven

Op donderdag, 22 februari, is door de ALV van de SP-afdeling Eindhoven een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe afdelingsvoorzitter is Willem Burger (foto, 2e van rechts), en de nieuwe penningmeester Wouter Scharpach (2e van links). Antonio Vaccaro (foto, links) werd voor de tweede keer gekozen als organisatiesecretaris. Jannie Visscher (foto, rechts) blijft bestuurslid door haar functie als raadsfractievoorzitter. Hans Delissen werd in afwezigheid verkozen als algemeen bestuurslid.

Onder de aftredende bestuursleden werd in het bijzonder afdelingsvoorzitter Anneke Smit-Maréchal in het zonnetje gezet. Dit werd gedaan uit erkenning van en dank voor haar intensieve en cruciale inzet voor onze afdeling in de laatste vier jaren.

(foto's Murat Memis)

Reactie toevoegen

U bent hier