h

Blog Nathalie Masselis

14 juni 2018

Bericht uit de raad:

MENSEN MET EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET HOUDEN EEN DEEL VRIJ TE BESTEDEN

Lees verder
11 maart 2018

Het Kunst & Cultuur debat

Het derde ‘Kunst & Cultuur’ debat in het TAC op 8 maart 2018, verliep een beetje knullig. Niet raar wanneer men beseft dat Kunst en Cultuur bij de gemeente één beleidsterrein is, terwijl de verschillende kunsten (letteren, beeldende kunst, muziek, toneel, e.d.) moeilijk met elkaar te vergelijken zijn.

Lees verder
13 oktober 2017

Openheid in de SP

In de afgelopen weken zijn er een aantal stukken in de krant verschenen over de sfeer in de partij. Te beginnen met het boek van Sharon Gesthuizen. Ook Tjitske Siderius kwam naar buiten met haar onvrede. Dan een publicatie van een partijlid uit Hoorn, die er stevig van baalde dat Hoorn niet mee mocht doen met de gemeenteraadsverkiezingen. En zaterdag een artikel in het Eindhovens Dagblad over Geldrop Mierlo waar Miranda Verdouw, die namens de SP wethouder is geworden, uit onvrede voor zichzelf met een partij start.

Lees verder
8 september 2017

Samen bereik je meer

Bij de SP weten we dat al lang, maar het is weer eens bewezen: samen met anderen bereik je meer dan in je eentje. Dat werd onlangs weer eens duidelijk in Eindhoven bij het bestrijden van overlast door treinverkeer.

Lees verder
11 juni 2017

Onze kinderen, onze toekomst

Sinds 2015 is het een taak van gemeenten om jeugdzorg te regelen. Ik voel dit als wethouder jeugd als een grote verantwoordelijkheid. Het betekent dat er passende zorg moet zijn voor kinderen of jeugdigen die dat nodig hebben. Soms gaat het om hele ernstige situaties waar bijvoorbeeld sprake is van mishandeling of ernstige pyschische klachten die in enkele gevallen zelfs tot levensgevaar kunnen leiden. Het belang van goede, specialistische, zorg in dit soort situaties begrijpt iedereen. Maar wat we ondertussen niet moeten vergeten is dat het ook belangrijk is dat er voor ouders en andere opvoeders op een gemakkelijke manier advies en informatie te krijgen is over het opvoeden van kinderen in het dagelijkse leven. 

Lees verder
27 februari 2017

Atletiekbaan voor aangepast Sporten

Het Eef Kamerbeek Atletiekcentrum aan de Hondsheuvels wordt aangepast. Naast een uitbreiding van 6 naar 8 banen om de groei van de atletieksport te faciliteren komen er ook rondom de baan voorzieningen voor aangepast sporten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier