h

Hans-Martin Don

9 februari 2012

Raad verwerpt SP motie

In de raadsvergadering van dinsdag 7 februari is het "Raadsvoorstel met herzien ontwerp raadsbesluit verordening individuele voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gemeente Eindhoven (2012)" besproken. Een uitgebreid stuk, waarin voorzieningen staan die de gemeente Eindhoven in het kader van de WMO wil vergoeden.

Lees verder
17 november 2010

Liever werk dan een uitkering!

Het is nog vroeg als de medewerkers van de Ergon bedrijven in Eindhoven aan hun werkdag beginnen. Aan de poort van de hoofdvestiging in de Rooijakkerstraat krijgen ze een ongewoon welkom. SP-ers staan aan de poort om handtekeningen op te halen. De actie “Wij willen werk, geen Armoede” krijgt ook in Eindhoven een gezicht.

Lees verder
23 maart 2010

Zilveren tomaat voor Hans-Martin Don

Op zondag 21 maart heeft SP wethouder Hans-Martin Don van de Eindhovense SP afdeling een zilveren tomaat ontvangen van afdelingsvoorzitter Anke van Hest. Dit gebeurde aan het einde van het politieke café weSP.

Lees verder
15 maart 2010

Don doet aftrap Dutch Homeless Cup

Op zaterdag 12 maart streden 22 voetbalteams uit diverse steden op de Markt in het centrum van Eindhoven om de Dutch Homeless Cup. Dit Nederlands voetbalkampioenschap voor dak- en thuislozen werd officieel afgetrapt door de Eindhovense SP-wethouder Hans-Martin Don.

Lees verder
2 maart 2010

Don: Economisch belang vliegveld voor de stad flink overschat...

In het onlangs uitgelekte ontwerp-advies van de Alders Tafel aan de regering wordt voorgesteld om het aantal vluchten op Eindhoven Airport tot 2020 te laten groeien met 25.000 tot 43.000 per jaar. Dit is meer dan een verdubbeling. Volgens het ED zou de geluidsoverlast hiermee verdubbelen.

Lees verder
26 februari 2010

Harry van Bommel in Grand Café Usine

Ondanks het zeer slechte weer was de zaal in grand café Usine maandagavond nokvol. Veel mensen, waaronder veel niet-SP-ers, vonden het de moeite waard om de regen te trotseren en naar SP-Tweede Kamerlid Harry van Bommel te komen luisteren.

Lees verder
17 februari 2010

Eindhoven scoort sociaal weer goed!

Woensdagmiddag 17 februari presenteerde de FNV twee rapporten in het gemeentehuis. De eerste was de tweejaarlijkse Lokale Monitor Werk, Inkomen en Zorg. Deze monitor wees Eindhoven twee jaar geleden aan als sociaalste stad. Een titel waar we trots op zijn.

Lees verder
19 januari 2010

Hans-Martin Don: Eindhoven is van nature een sociale stad

Zondag 17 januari was SP-wethouder Hans-Martin Don gast van presentator Rob Frank in de maandelijkse Eindhovense talkshow SPAM!. De SP-politicus is sinds 2006 wethouder met de zware portefeuille Maatschappelijke zorg, Financiën, Personeel en Organisatie.

Lees verder
19 januari 2010

Voorwaardelijke subsidie voor de voedselbank

Enkele weken geleden kreeg de Eindhovense Voedselbank van de gemeente te horen dat aan de aangevraagd subsidie voor 2010 voorwaarden zullen worden gekoppeld. Het voorstel is om het bedrag afhankelijk te maken van het aantal mensen dat uitstroomt.

Lees verder
19 november 2009

Taart voor wethouder Don

Het was een niet alledaagse vertoning: SP-wethouder Hans-Martin Don die tijdens een gemeenteraadvergadering van een oppositiepartij een felicitatietaart kreeg aangeboden. Toch gebeurde dit dinsdagavond, even voor de sluiting van de raadsvergadering. Jan Vleeshouwers, fractievoorzitter van de Stadspartij, bood de wethouder een taart aan om deze te feliciteren met de inburgering in de stad.

Lees verder

Pagina's

U bent hier