h

SP Veldhoven toont maximale inzet

12 september 2012

SP Veldhoven toont maximale inzet

Bezijden de voor de hand liggende woordgrap is maximaal relatief. Met een harde kern van slechts vier personen is er de laatste weken hard gewerkt om de SP zichtbaar te maken onder de Veldhovense gemeenschap.

Onder leiding van Thecla hebben Mireille, Hannie (uit Eindhoven) en ondergetekende via diverse straatacties de standpunten van de SP verkondigd. Met de belangrijkste boodschap dat het socialer moet en kan.

Iedereen kreeg de SP standpunten te horen
Iedereen kreeg de SP standpunten te horen / Foto: Aart van Zutphen

Naast de straatacties hebben we de gemeentelijke verkiezingsborden voorzien van SP-posters. Bij de huis aan huis bezorging van diverse flyers hebben we de steun gehad van Veldhovense leden. Op een enkel wijk na heeft iedere Veldhovenaar een flyer ontvangen.

Hier is de SP
Hier is de SP / Foto: Aart van Zutphen

De laatste straatactie werd eergisteren (10 sept) gehouden bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Vandaag bezorgen nog enkele leden de laatste ´linksom rechtsom´ flyer. Donderdag nog even de ´bedankt SP-stemmers´ banners plakken en dan zit het er op.

Overal hingen SP posters
Overal hingen SP posters / Foto: Aart van Zutphen

Over bedankt gesproken; langs deze weg wil de werkgroep Veldhoven iedereen bedanken voor zijn of haar inzet de afgelopen weken.

Aart van Zutphen
SP werkgroep Veldhoven

U bent hier