h

Veldhoven

17 maart 2013

Veldhoven ook aan de gang met thema zorg

Waar het aan lag is onduidelijk, maar slechts 10 tot 15 % van het winkelend publiek nam de moeite om de SP zorgkrant in ontvangst te nemen. Slechts een enkeling stond even stil om over dit onderwerp te praten.

Lees verder
12 september 2012

SP Veldhoven toont maximale inzet

Bezijden de voor de hand liggende woordgrap is maximaal relatief. Met een harde kern van slechts vier personen is er de laatste weken hard gewerkt om de SP zichtbaar te maken onder de Veldhovense gemeenschap.

Lees verder
19 augustus 2012

SP Veldhoven start campagne

Op zaterdag 18 augustus togen 3 Veldhovense SP leden naar Eindhoven om zich aan te sluiten bij de afdeling SP Eindhoven. Tegenover de Bijenkorf hield de SP een picknick van 12.00u tot 13.00u. Met deze picknick startte de afdeling Eindhoven haar verkiezingscampagne.

Lees verder
12 januari 2012

SP Veldhoven houdt informatieve en informele avond voor leden

Een twaalftal nieuwe en oude leden was aanwezig om te praten over de toekomst van de SP in Veldhoven. Een belangrijke vraag was; ´wat is en kan de invloed van de SP in Veldhoven zijn´. Deze vraag werd uitvoerig beantwoord door Susan de Boer (ex-gemeenteraadslid van Veldhoven).

Lees verder
26 november 2011

Handschoenenweer in Kromstraat Veldhoven

Voor de tweede maal organiseerde de werkgroep Veldhoven een handschoenenactie in Veldhoven. Zes vrijwilligers (Caro, Peter, Thecla, Hannie, Daphne en Mieke) trotseerden de kou.

Lees verder
29 oktober 2011

SP Veldhoven sinds lange tijd weer actief

Op initiatief van Thecla van Staffeleu, nieuw SP- lid te Veldhoven, en met steun van de SP afdeling Eindhoven werd het Citycentrum van Veldhoven weer eens ouderwets SP-rood van kleur. Zes SP leden, bijgestaan door Pa en Ma Minten (30 jaar SP lid) vroegen het Veldhovens publiek om aandacht en steun.

Lees verder

U bent hier