h

Actie

15 december 2013

Een steuntje in de rug voor de Voedselbank

De SP Eindhoven gaat de cliënten van de Voedselbank een steuntje in de rug geven voor 2014. Want komend jaar dreigt voor veel mensen weer een zwaar jaar te worden. Zeker voor de Eindhovenaren die gebruik maken van de Voedselbank.

Lees verder
7 juli 2014

SP komt op voor seksuele diversiteit op Roze Zaterdag

Op zaterdag 5 juli 2014 kleurde Eindhoven roze: het hele stadscentrum stond in het teken van Roze Zaterdag. Het was goed te merken dat diversiteit leeft in Eindhoven. Iedereen kon zichzelf zijn. Dat geeft een kleurrijke stad met gevarieerde activiteiten. Dat Roze Zaterdag naar Eindhoven is gekomen, is in Eindhoven mede te danken aan de SP.

Lees verder
4 juni 2014

Actiecomité Huuralarm haalt handtekeningen op tegen huurexplosie

Het Actiecomité Huuralarm Eindhoven reisde met 5 man af naar de dinsdagmarkt in het centrum om handtekeningen op te halen voor de petitie Stop de Huurexplosie. Op deze zonnige middag zijn er vele goede gesprekken gevoerd en heeft het Actiecomité ruim 80 handtekeningen opgehaald.

Lees verder
11 mei 2014

Posters plakken voor Europese Verkiezingen

De openbare aanplakborden in Eindhoven waren weer terrein voor de SP om verkiezingsposters te plakken. Op 22 mei kan iedereen gaan stemmen. Men kan kiezen voor een voortzetting van het huidige beleid of voor een ander Europa.

Lees verder
18 april 2014

Sponsor Ineke Palm tijdens de Nacht van de Vluchteling

Dit jaar loop ik weer mee met de nacht van de vluchteling. Dit keer met een team van de Pauluskerk Rotterdam en Syrische vluchtelingen (Jasmijnplein). Dominee Dick Couvee en Rosh Abdelfatah (Syrische vluchteling) voeren onze team aan.

Lees verder
11 april 2014

Actiecomité Huuralarm op dreef

Op donderdag 10 april kwamen de leden van Actiecomité Huuralarm Eindhoven bijeen om het te hebben over uiteenlopende zaken. Het waren er nogal veel, dus liep de agenda bijna over.

Lees verder
16 maart 2014

Landelijke protestdag tegen armoede

Op zaterdag 15 maart werd ook in Eindhoven meegedaan aan de landelijke protestdag tegen armoede. Tegen 13.00 uur gingen zo'n 60 mensen van start en was de SP tomaat opvallend veel aanwezig.

Foto Wouter van Noort

Lees verder
4 maart 2014

Dakgotendrama: Huurders van Woonbedrijf boeken winst

Vanuit de Eindhovense buurt De Tempel kwamen er verontrustende berichten binnen bij Actiecomité Huuralarm. Huurders van woningcorporatie Woonbedrijf zouden zelf de dakgoten moeten gaan onderhouden, zo werd men eenzijdig per brief medegedeeld. Woonbedrijf zou deze ‘service’ niet meer verlenen, om ‘de verhuurderheffing’ te kunnen betalen.

Lees verder
15 februari 2014

Geslaagde Bewoners bijeenkomst Trudo-huurders

Op zaterdagmiddag kwamen 20 bewoners, en enkele sympathisanten, bijeen om te praten over hun woonsituatie. Woningcorporatie Trudo verhuurt de woningen, tussen de sporen in Tongelre, op basis van verschillende contracten.

Lees verder
13 februari 2014

Handtekeningenactie voor gezonde lucht

Op woensdagavond 29 januari 2014 zijn door een ploegje SP’ers pamfletten bezorgd bij bewoners aan de Noord Brabantlaan en de directe omgeving. In het pamflet werden bewoners attent gemaakt op de slechte luchtkwaliteit van hun woonomgeving en de petitie die bewoners daarvoor zouden kunnen tekenen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier