h

Sponsor Ineke Palm tijdens de Nacht van de Vluchteling

18 april 2014

Sponsor Ineke Palm tijdens de Nacht van de Vluchteling

Dit jaar loop ik weer mee met de nacht van de vluchteling. Dit keer met een team van de Pauluskerk Rotterdam en Syrische vluchtelingen (Jasmijnplein). Dominee Dick Couvee en Rosh Abdelfatah (Syrische vluchteling) voeren onze team aan.

Het opgehaalde geld is dit jaar bestemd voor Syrische vluchtelingen. In Syrie en de vluchtelingenkampen is een humanitaire ramp gaande en Nederland wil maar 250 vluchtelingen uitnodigen en opnemen. Sinds het begin van de strijd, nu drie jaar geleden, zijn 130.000 mensen omgekomen en meer dan 9 miljoen mensen op de vlucht geslagen. Veel Syriërs voelen zich door de rest van de wereld aan hun lot overgelaten. Toch zijn er mensen, in Syrië en daarbuiten, die blijven strijden voor vrede, vrijheid en waardigheid.

Al 3 jaar duurt de strijd en ik heb in die drie jaar veel met Syrische vluchtelingen samengewerkt voor solidariteitsacties bijvoorbeeld Jasmijnplein in Rotterdam. n mijn huis hangen nog steeds tekeningen die kinderen in Syrische vluchtelingenkampen hebben gemaakt. Over oorlog en bommen en bloed, Syrische kinderen voelen zich nergens meer veilig.

Ik loop dus op 29/30 mei weer mee met de Nacht van de Vluchteling, 40 km van Rotterdam naar Den Haag. Je kunt mij daarbij sponsoren vanaf 5 Euro.

Je zult misschien wel denken: ik wil eerst wel eens zien of die Palm dat gaat redden, maar het belangrijkste is natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor de nacht zelf. We gaan in ons team voor minimaal 2500 euro. Het gaat om de steun voor Syrische vluchtelingen.

Dus: steun mij via de volgende link: http://www.nachtvandevluchteling.nl/inekepalm

En natuurlijk loop ik die 40 km wel uit. Heel veel vluchtelingen kinderen lopen heel wat kilometers meer op de vlucht voor geweld.

Ineke Palm


Wie is Ineke Palm?

 

Reactie toevoegen

U bent hier