h

Campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2014

22 maart 2014

Nieuwe SP fractie maakt rustige start

Gistermiddag verrichtte de nieuwe SP fractie, gemoedelijk op een rij, de eerste formele verplichting gezamenlijk: het invullen van het papierwerk.

Lees verder
20 maart 2014

Meer dan 8000 keer rood voor Bianca

Vanmorgen, bij het bekend maken van het aantal zetels per kandidaat raadslid, had de SP voor de tweede keer deze week een klein feestje te vieren. Na bestudering van alle cijfers, ontdekte we dat onze fractievoorzitter Bianca van Kaathoven de meeste stemmen op haar naam had staan.

Lees verder
20 maart 2014

SP Eindhoven 75% winst

Met spanning in het lijf, stond het SP-team gisteren op de uitslag te wachten. Maar al gauw bleek dat al het werk zijn vruchten af had geworpen: de SP is in Eindhoven 75 % gegroeid. En daar zijn we onnoemelijk blij mee.

Lees verder
19 maart 2014

Links stemmen in rechter hokje

De meeste SP-ers werken overdag. De paar die toevallig tijd hadden, hebben gezamenlijk gestemd op het stadhuis.

Foto Sas Schilten

Lees verder
18 maart 2014

SP: de enige partij die zich in Meerhoven laat zien

Het campagneteam van de SP deed het gloednieuwe winkelcentrum in Meerhoven aan. Uit de reacties van het publiek bleek dat de SP de enige politieke partij in Eindhoven is,die belangstelling heeft getoond voor de wijk.

Foto Wouter van Noort

Lees verder
18 maart 2014

Aan alle jongeren die niet gaan stemmen!

Al wekenlang ontkom je er ook als jongere niet aan: de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Politici op straat en in de stad die je een papiertje in de hand duwen met wat zij voor de stad willen.

Lees verder
17 maart 2014

WeSP 16 maart 2014: Linksom uit de Crisis!

Hoe het 'rechtsom uit de crisis' gaat, hebben we de laatste jaren wel gemerkt. Maar hoe we ‘linksom uit de crisis’ kunnen komen was de uitdaging van deze weSP discussiemiddag. Na drie gevarieerde inleidingen en praktijkervaringen van een flink aantal deskundigen, bleek dat er geen eenvoudig eenduidig antwoord op deze stelling is. Daar was iedereen na afloop wel over eens.

Lees verder
17 maart 2014

Politieke markt in Woensel

Zaterdag 15 maart was de SP ook aanwezig op een politieke markt, georganiseerd door de bewoners verenigingen uit Oud Woensel.

Foto Sas Schilten

Lees verder
16 maart 2014

Aftellen: Nog 4 dagen

Over 4 dagen is het zover: Dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. En met het mooie weer van zaterdag was het dan ook niet verwonderlijk dat zowat alle politieke partijen in de stad te vinden waren. Gelukkig ziet u de SP daar ook nog na 19 maart.

Foto Wouter van Noort

Lees verder
16 maart 2014

Landelijke protestdag tegen armoede

Op zaterdag 15 maart werd ook in Eindhoven meegedaan aan de landelijke protestdag tegen armoede. Tegen 13.00 uur gingen zo'n 60 mensen van start en was de SP tomaat opvallend veel aanwezig.

Foto Wouter van Noort

Lees verder

Pagina's

U bent hier