h

Bibliotheek Witte Dame gesloten

10 maart 2014

Bibliotheek Witte Dame gesloten

Bijna de enige bibliotheek die nog in de stad te vinden is,  in de witte dame, bleek zondag toch gesloten.

De SP ging zondag in het kader van de verkiezingscampagne bij de bibliotheek langs. De SP wil zeker niet nog meer filialen sluiten en de collectie behouden. Dat willen we leden van de bieb laten weten.

Maar de bieb, die normaal op zondag open is, kon niet open. Het mechaniek om de deuren te openen was kapot. Er kon niemand ter plekke komen om het probleem op te lossen. Personeel en bezoekers hebben een uur gewacht in de hoop dat er een oplossing gevonden zou worden. Natuurlijk vond het personeel dit enorm vervelend.

We hopen dat dit een eenmalige situatie was en dat de bieb gewoon open blijft.

Caro Goudriaan

Reactie toevoegen

U bent hier