h

Koufront verplaatst zich maar niet uit Waterrijk

5 december 2009

Koufront verplaatst zich maar niet uit Waterrijk

De kop van een ED bericht op 3 december luidde: Verwarming in Meerhoven werkt weer. Van wie het ED haar wijsheid heeft, weet ik niet. In ieder geval niet, via het goede gebruik van hoor en wederhoor, van ondergetekende en ook niet van die twee jonge ouders bij mij op de galerij.

De gemeente Eindhoven is de eigenaar van de warmtevoorziening van Waterrijk. Volgens een van de gemeentelijke ambtenaren moeten de ouders van de pasgeboren baby gewoon maar pannetjes water koken om hun kindje in bad te doen, “want dat moest vroeger iedereen.”

Heb je daar anno 2009 een behoorlijk prijzig appartement gekocht en dan moet je het maar normaal vinden dat geen mens de warmtevoorziening fatsoenlijk aan de praat krijgt. En daar ligt niemand van wakker, behalve natuurlijk de getroffen bewoners die letterlijk uit hun slaap gehouden worden door de rotherrie die het systeem maakt om géén warmte te produceren.

Het College van B&W is op de hoogte.

De monteurs zijn na 39 bezoeken kind aan huis bij mij. Ik zal ze missen als het ooit nog eens goed komt. De Vereniging van Eigenaren houdt zich doof voor de klachten, terwijl het toch om 25 van hun leden gaat.

Uit pure wanhoop heb ik maar een flatje gehuurd mét verwarming en warm water. Dan hoef ik tenminste niet naar de kapper om mijn haren te wassen.

Marijke Kamphorst
SP raadslid

Lees hier (pdf file) de raadsvragen van Marijke Kamphort

U bent hier