h

Stadhuis toegankelijk voor iedereen!

15 september 2021

Stadhuis toegankelijk voor iedereen!

Foto: SP Eindhoven

Sinds een verbouwing is het stadhuis nu al maandenlang slecht toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. De SP-fractie wil dat dit probleem heel snel wordt opgelost zodat alle mensen, met of zonder beperking, weer gemakkelijk het stadhuis in en uit kunnen. En zonder dat ze daarvoor de hulp van een ander nodig hebben.

SP-raadslid Jannie Visscher stelde daarom op 14 september, samen met Ellen Schoumacher van de PvdA, kritische vragen aan het college. Zij riepen op om het stadhuis nu heel snel weer toegankelijk en gastvrij te maken. Wethouder Oosterveer beloofde dat hij zijn best gaat doen om de toegankelijkheid te verbeteren. De SP-fractie zal dit heel goed in de gaten houden.

 

Studio 040 toonde in hun nieuwsuitzending van 14 september een reportage waarin onze eigen SP-voorzitster Anneke Smit laat zien hoe onmogelijk de  toegang momenteel is.

In de bijlage zie je de vragen die de SP gesteld heeft.

Reactie toevoegen

U bent hier