h

Woonbedrijf hanteert toch geen huurverhoging

8 april 2015

Woonbedrijf hanteert toch geen huurverhoging

Foto: Google Streetview

In tegenstelling tot wat in het vorige artikel beschreven staat, hanteert Woonbedrijf dit jaar geen huurverhoging. Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf is dit met Woonbedrijf overeengekomen. Voorheen werd nog uitgegaan van een inflatievolgend huurbeleid, dus een verhoging van 1%.

Na vaststelling van de Prestatieafspraken 2015, waarin woningcorporaties met de gemeente en de huurdersvertegenwoordigingen afspraken maken over o.a. het huurprijsbeleid, is Woonbedrijf nog eens met de huurders om tafel gegaan. De Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf is met Woonbedrijf overeengekomen om werkelijk de 0% te hanteren. Goed nieuws dus voor de huurders van Woonbedrijf. Hulde voor de huurdersstichting.

De overige Eindhovense huurders kunnen vooralsnog een verhoging verwachten. Begin mei zullen alle huurders van hun verhuurder een brief op de deurmat krijgen, waarin exact wordt aangegeven hoe hoog de huurprijs zal zijn.

Reactie toevoegen

U bent hier