h

SP fractie blijft werken aan een sociaal Eindhoven

28 november 2014

SP fractie blijft werken aan een sociaal Eindhoven

Het bestuur en de fractie van de SP Eindhoven werden vandaag verrast door het besluit van twee raadsleden, Ernest Maas en Patrick van de Voort, om een eigen partij te beginnen. Nadat in maart 11.172  Eindhovenaren hun vertrouwen in de SP hebben uitgesproken, is de partij voortvarend aan de slag gegaan met een fractie van 7 raadsleden om Eindhoven socialer te maken. Dat heeft geresulteerd in een geweldig coalitieakkoord en de SP heeft voor deze coalitie hele goede wethouders geleverd. 

Binnen de Eindhovense SP wordt actief gediscussieerd over de politieke lijn. Tussen fractie en bestuur wordt altijd constructief overlegd over zaken die binnen de fractie of in de stad spelen. 

We betreuren het enorm dat twee leden na zo'n korte tijd afhaken om hun eigen koers uit te zetten. Er ligt een goed coalitieakkoord waar veel SP kiezers zich in zullen herkennen. Gelukkig voor de kiezer hebben Ernest Maas en Patrick van de Voort aangegeven dat zij dit blijven ondersteunen. 

U bent hier