h

Algemene Leden Vergadering

15 mei 2014

Algemene Leden Vergadering

We hebben met z’n allen een fantastische verkiezingsuitslag weten te behalen. Zeven zetels in de Eindhovense Raad; dat is prachtig! En nog mooier, we gaan deel uitmaken van de coalitie. We gaan dat doen met de PvdA, D66 en Groen Links.

Zoals de regels van de SP dat voorschrijven gaan wij het coalitieakkoord en de wethouders kandidaten aan jullie voorleggen in een Algemene Leden Vergadering.
Wij willen daarbij nog eens extra wijzen op het belang van jullie aanwezigheid.

De ledenvergadering vindt onder voorbehoud plaats bij Carte Blanche, Jan Heynslaan 4, 5622 KM Eindhoven, en wel op 19 mei 2014 om 20:00 uur.

Leden van de SP die deel willen nemen aan deze vergadering wordt verzocht zich aan te melden vóór 16 mei 2014 via het mailadres galliti@telfort.nl Voor hen die zich aanmelden ligt een stemkaart klaar.

De leden die zich hebben aangemeld krijgen zaterdag 17 mei het concept coalitieakkoord toegestuurd, evenals de namen en nadere informatie van/over de wethouders kandidaten  die vanuit het bestuur worden voorgesteld. Ook leden die zich als tegenkandidaat willen voordragen zullen dan worden voorgesteld.  

SP-leden die zich voor willen dragen voor wethoudersposten kunnen dit doen door dit vóór 16 mei te melden bij het bestuur via galliti@telfort.nl

Mick van Son
Secretaris a.i. SP-Eindhoven

Reactie toevoegen

U bent hier