h

Luchtige start campagne SP Eindhoven

15 februari 2014

Luchtige start campagne SP Eindhoven

Op Valentijnsdag gaf SP Eindhoven de aftrap van de campagne op straat voor de gemeenteraads-verkiezingen van 19 maart. "SP Loves 040" is de boodschap. Die stond op de hartvormige lolly’s die werden uitgedeeld.

Er waren 6 kandidaat-raadsleden aanwezig. Zij verklaarden via de lolly en een kop warme tomatensoep hun liefde aan de Eindhovenaren. Natuurlijk in de hoop op een date in het stemhokje.

Op deze koude regenachtige dag konden de Eindhovenaren ook de lekkere warme tomatensoep wel waarderen.

De regen mocht de pret niet drukken. In een mum van tijd waren de bakken vol met rode hart-lolly's aan de man (of vrouw) gebracht. Zelfs de meest verkleumde passant kreeg een glimlach op het gezicht bij het aanbieden van de Valentijns-lolly.

Reacties als "Kei leuk" en "Wat lief" zorgden ervoor dat het campagneteam vergat dat het eigenlijk geen weer was om op straat te staan.

De meeste mensen hadden zelfs even tijd om op de foto te gaan met de valentijns-lolly en onze kandidaat-raadsleden.

Tegen etenstijd was de befaamde biologische tomatensoep klaar. Deze was weer met veel zorg voorbereid door het team van de landelijke SP Soep Express, Henk en Teunie van de Wal.

Natuurlijk gaat het bij de verkiezingen om meer dan een glimlach. De SP-ers hebben echt hart voor de stad. Ook als het tegenzit of stortregent staan ze voor hun zaak.

Het campagneteam had een postkar vol verkiezingskranten bij zich. Mensen die willen weten waarvoor we staan, kunnen dat thuis nog eens nalezen.

Niet alleen over goede ideeën, maar ook over een partij die de daad bij het woord voegt.

Campagneteam SP Eindhoven

Reactie toevoegen

U bent hier