h

SP overtuigt mensen op het station

1 september 2012

SP overtuigt mensen op het station

Op vrijdag in de vroege avond stonden enkele SP'ers bij station Eindhoven om met mensen te praten over de verkiezingen.
De zes fanatiekelingen verspreidden zich door zich aan weerszijde van het station te begeven. Het was erg prettig te vernemen dat heel veel mensen zeker op de SP zullen stemmen. Sommigen gaven aan dat ze dit altijd al doen en een enkeling heeft zich onlangs aangemeld als nieuw lid.

Twee enthausiaste dames op het station met een ZO-krant

Om Nederland een stukje mooier te maken zijn mensen meer dan welkom om deel uit te maken van een politieke partij die er echt toe doet. Bij de SP kun je je namelijk heel goed inzetten voor je directe omgeving en ook daarbuiten. De SP is dan ook de meest actieve partij die er naar streeft om een menselijke samenleving te creeƫren.

Murat (bestuurslid SP Eindhoven) met de folders die uitgedeeld worden

Er waren ook velen die echt nog niet wisten waar ze op moesten gaan stemmen. Ze hadden dan al wel een debat proberen te volgen en hebben verschillende programma's bekeken op onderwerpen waar zij het meest mee van doen hebben, maar waren er nog niet helemaal uit. Wellicht heeft ons contact en heeft de flyer deze mensen een beetje op weg geholpen. Op naar een nieuw, sociaal begin. Op naar 12 september, de dag waarop iedereen zijn of haar stem kan uitbrengen.

Marcel Lathouwers,
Bestuurslid SP Eindhoven

U bent hier