h

Campagne in de stad

9 september 2012

Campagne in de stad

Zaterdag 8 september 2012 heeft de Eindhovense SP in de stad campagne gevoerd. Bepakt met zakken sponzen, tassen lolly’s en handenvol folders trokken we het centrum van Eindhoven in om mensen ervan te overtuigen dat de SP de partij is die Nederland beter en socialer gaat maken.

In ploegjes van drie of vier de stad door.
In ploegjes van drie of vier de stad door.

Het leuke van deze campagne is dat je direct goede ideeën van de straat krijgt, zoals: “Als je Emile Roemer tegenkomt: wil jij dan wat tegen hem zeggen? Ik heb namelijk geen computer en ik kan hem niet mailen. Als hij over pensioenen praat, wil hij dan eens inbrengen dat mensen die zoals ik in de schoonmaak werken en alleenstaand zijn, dus hun volle inkomen nodig hebben om rond te komen, misschien part-time kunnen doorwerken en part-time met pensioen kunnen. Dan houd ik het wel vol tot 67.” Dus Emile, bij deze de suggestie van het campagneteam uit Eindhoven.

Vele positieve reacties kwamen voorbij, van “nee, geef die folder maar aan een ander, ik ga sowieso zeker SP stemmen, dus overtuig met deze folder een ander” tot “ik word zo moe van al die lijsttrekkers, ze doen zich zo anders voor, nee geef mij maar die Roemer, what you see is what you get!”

De komende dagen gaan we door met het overtuigen van mensen om op de SP te stemmen, dus kijk in de agenda, sluit je aan en help mee aan de belangrijkste verkiezingen in decennia!

U bent hier