h

Henk van Gerven komt naar Nuenen

2 maart 2012

Henk van Gerven komt naar Nuenen

Op vrijdag 20 april komt kamerlid Henk van Gerven naar Nuenen voor een werkbezoek en een spreekbeurt. Dat is één van de acties die werkgroep Nuenen voorbereidt om de SP in Nuenen op de kaart te zetten.

Henk van Gerven is lid van de Tweede Kamer en is voor de SP woordvoerder zorg. Als voormalig huisarts is hem dat op het lijf gesneden. Maar ook landbouw en milieu hebben volledig zijn aandacht.

Henk van Gerwen: Terwijl Nederland steeds rijker wordt, worden de verschillen in het land alleen maar groter. Daar wil ik mij tegen verzetten. Het gaat om samenleven, in plaats van dat groepen uiteen groeien.

SP-Werkgroep Nuenen was dinsdagavond bijeen om het bezoek van Henk van Gerven voor te bereiden. Het thema van de dag wordt in een volgend bericht bekend gemaakt. Maar zet de datum nu vast in je agenda.

De tomaat wordt zichtbaar
Tomatren in NuenenIn Nuenen staat nog veel meer op stapel: binnenkort gaat er een SP-hulpdienst van start. De afgelopen maand is er hard gewerkt om deze hulpdienst in de steigers te zetten en dat is goed gelukt. Om elkaar geven en met elkaar leven, dat is de SP bij uitstek. De samenleving maken we samen en het is goed om elkaar op weg te kunnen helpen als we even de weg kwijt zijn.

Op 20 maart komt SP-werkgroep Nuenen weer bij elkaar. Wil je hierbij aanwezig zijn, neem dan even contact op via nuenen@sp.nl.

Bas Smouter
SP werkgroep Nuenen

U bent hier