h

Nuenen

10 april 2013

Nuenen dwers, daor kumt dun SP!

Sinds 5 april 2013 is Werkgroep Nuenen geen onderdeel meer van SP afdeling Eindhoven maar een zelfstandige SP afdeling. In de vergadering van het partijbestuur is besloten om SP Nuenen de officiële status van afdeling te verlenen.

Lees verder
2 maart 2012

Henk van Gerven komt naar Nuenen

Op vrijdag 20 april komt kamerlid Henk van Gerven naar Nuenen voor een werkbezoek en een spreekbeurt. Dat is één van de acties die werkgroep Nuenen voorbereidt om de SP in Nuenen op de kaart te zetten.

Lees verder
1 februari 2012

Tomaten in Nuenen

Plannen om de SP in Nuenen op de kaart te zetten beginnen nu echt vorm te krijgen. In november kwam een aantal Nuenense SP-leden voor het eerst bij elkaar. Maandag 30 januari werkten zij hun enthousiasme verder uit in concrete plannen.

Lees verder
25 november 2011

SP in Nuenen blaakt van energie

Na bijna een jaar van stilte uit Nuenen, lijkt de SP-werkgroep aldaar nu een doorstart te gaan maken. Stilzitten blijkt, voor wie zijn hart links heeft zitten, een te moeilijke opgave.

Lees verder
29 juni 2011

Samenwerking Nuenen, Son en Breugel met Geldrop

Komende maandag, 4 juli, staat op de agenda van de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo een discussie over een onderzoek naar een mogelijke samenwerking tussen de gemeenten Nuenen c.a., Son en Breugel en Geldrop-Mierlo. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met SP-ers uit de andere gemeenten.

Lees verder

U bent hier