h

De Taxbus gebruikers aan het woord

24 april 2011

De Taxbus gebruikers aan het woord

Vanaf januari 2011 zorgt een nieuw bedrijf, "De Vallei", dat de Taxbus rijdt in Eindhoven en omgeving. Hierover heeft de SP de afgelopen maanden veel klachten binnengekregen. De Vallei gaf aan dat het opstart-problemen waren. Deze zouden nu over moeten zijn. Maar is dit ook zo, of zijn de mensen het klagen moe?

Om hierachter te komen zijn we vanmorgen gestart op de gezellige Woenselse markt met het enquêteren van Taxbus gebruikers uit Eindhoven. Al gauw hadden we goede gesprekken met de gebruikers en konden we beginnen met het invullen van onze enquête.

De start op de gezellige Woenselse markt
De start op de gezellige Woenselse markt

In februari 2011 kwamen er berichten binnen van mensen die het vertrouwen in de Taxbus verloren hadden, met als gevolg dat deze mensen hun deur niet meer uit kwamen. Hoe is de situatie nu en hoe denken deze mensen er nu over? Op deze vragen en meer wil de SP een duidelijk antwoord. Daarom hebben we deze enquête gemaakt. Deze gaan we vanaf vandaag tot en met 15 juni door zoveel mogelijk Taxbus gebruikers in laten vullen. Hiervoor gaan we de komende maand naar de mensen toe, maar men kan hem ook digitaal invullen.

Veel mensen hadden een eigen verhaal
Veel mensen hadden een eigen verhaal

De resultaten van de enquête zullen in de media gepubliceerd worden en verstuurd worden naar belangenverenigingen, politieke partijen, De Vallei en de verantwoordelijke wethouder.

En voor veel hadden de SP-ers een luisterend oor
En voor veel hadden de SP-ers een luisterend oor

Papieren enquêtes thuis gestuurd krijgen: mail je adres naar eindhoven@sp.nl

U bent hier