h

Buurten in Doornakkers

6 februari 2011

Buurten in Doornakkers

Vandaag zijn een aantal SP-vrijwilligers op pad geweest om mensen er op te wijzen dat ze op 2 maart weer kunnen gaan stemmen. Het is namelijk heel erg belangrijk dat iedereen gaat stemmen, omdat dit een verworven recht is.

Als je de wereld, en dus ook Noord-Brabant, een stukje mooier wilt maken dan ga je 2 maart naar het stembureau om ook hier je stem te laten horen. Je stem telt dubbel. Als je op een persoon/partij stemt dan stem je indirect ook voor de Eerste Kamer.

Buurten in Doornakkers
Buurten in Doornakkers

We waren met een groepje van vier personen in de wijk Doornakkers om ervoor te zorgen dat de mensen gaan stemmen en de goede keuzes maken.

'Niets doen helpt niets', was dan ook het credo. Als je de huidige gang van zaken beschouwd als een grote olietanker die de verkeerde kant op vaart, kun je bedenken dat als je het roer één tikje naar links trekt de olietanker dan op een heel andere locatie uitkomt. En wel op de meest menselijke locatie, als het aan de vele mensen ligt die we hebben gesproken.

Buurten in Doornakkers
Buurten in Doornakkers

Het was waaierig, maar dat 'weer'-hield ons er niet van om lekker de straat op te gaan en bij de mensen aan te bellen. Het is erg leuk om mensen direct te spreken. Je hoort en ziet van alles, je kunt her en der mensen ergens van raad voorzien en je hebt leuke gesprekken.

Hopelijk is de campagne nog lang niet voorbij!!

Marcel Lathouwers

U bent hier