h

René Driessen

Hallo, mijn naam is René Driessen, geboren op 10 Juli 1971 in het immer vrolijke Helmond.
Sinds 2006 woon ik samen met mijn partner in Eindhoven en heb het hier dan ook erg goed naar mijn zin.  Sinds enkele jaren ben ik lid van de SP daar ik bij het verder oriënteren tussen de verschillende andere partijen niet echt iets van mijn gading kon vinden. Zelf ben ik geen fan van “One trick Pony’s” en al helemaal niet van partijen die jarenlang glashard in ons gezicht over “van alles en nog wat” hebben gelogen. er bleef dus maar één partij voor mij over, de SP.

In het verleden heb ik ruime bestuurlijke ervaringen opgedaan. Variërend van, op mijn zestiende, het bestuur van de Helmondse afdeling van de Industriebond FNV tot alweer reeds sinds 2007 het voorzitterschap van de VvE van het appartementencomplex waarin ik woonachtig ben.  Dit aangevuld met een brede portfolio van andere bestuursfuncties en vrijwilligerswerk gedurende de afgelopen 32 jaar.

In mijn vrije tijd houdt ik me bezig met het bouwen van, en knutselen aan 3D printers. Tevens zing ik graag en produceer en engineer ik muziek opnames voor anderen.
In het bestuur van de SP zal ik me met name bezig gaan houden met het beheer van het pand en met automatisering en digitalisatie projecten, maar uiteraard ook met het organiseren en coördineren van acties en andere voorkomende werkzaamheden.

U bent hier