h

Anneke Smit Marechal

Mijn Naam is Anneke Smit Marechal, Ik woon in Eindhoven en ben 63 jaar. Ik ben geboren in Weert en getrouwd met Henk. Wij hebben twee volwassen kinderen Jozef en Benjamin.

Ik heb gewerkt als verpleegkundige, squash lerares en bedrijfsleidster op een squash en sauna centrum in Weert. Na mijn ongeluk op 27 jarige leeftijd ben ik gaan studeren voor administrateur. Ik heb als hoofd administratie gewerkt bij het Energie Bureau in Eindhoven.

Na mijn werkzame periode in het bedrijfsleven, heb ik binnen verschillende verenigingen en stichtingen mij ingezet als vrijwilliger door binnen besturen de functies van voorzitter of  penningmeester te vervullen.

Mijn Hobby’s zijn buiten politiek, zingen, muziek maken, rolstoeltennis en natuurlijk mijn maatje en hulphond Odin. Met Odin rijd ik elke dag flinke stukken door de natuur in en om Eindhoven. 

Ik ben bij de SP gegaan vanwege het sociale karakter van de SP en vanwege de gelijkheid van de mensen.
Ik ben een doener en dat wil ik ook binnen de partij zijn.
Ik vind  het fijn als de mensen eerlijk en recht door zee zijn. Mij vertellen waar het opstaat en met elkaar rekening houden.
Ik zou het fijn vinden om de SP afdeling Eindhoven de komende jaren te leiden en samen met de leden er een goedlopende en bloeiende afdeling er van te maken.

U bent hier