h

De fraude signalerings voorziening (FSV) van de belastingdienst:

28 juli 2023

De fraude signalerings voorziening (FSV) van de belastingdienst:

 "Daar sta je dan op een zwarte lijst..."

Brief van een anoniem lid

Beste mensen,

Hierbij wil ik mijn verhaal anoniem doen. Ik ben ongeveer twee jaar geleden bij de SP Hulpdienst terecht gekomen i.v.m. ernstige belastingproblemen o.a. Fraude Signalerings Voorziening (FSV) en 1043 codes.

Ik heb de hulpdienst ingeschakeld voor hulp. Ik was teneinde raad. Na enkele gesprekken heeft de hulpdienst mij ontzettend goed geholpen. Dankzij hun ben ik nu erg ver gekomen. Ik had in niemand meer vertrouwen. Die heb ik inmiddels door de SP hulpdienst zeke terug, tenminste in de SP. Ik bedank de SP hulpdienst.

Ik schrijf dit verhaal, omdat er zo veel meer mensen tegen de belastingdienst aanlopen en net als ik op was en het niet meer zagen zitten. Mensen meld je aan bij de SP hulpdienst (hulpdienstspeindhoven@gmail.com) en Meldpunt SP. Als u op de fraudelijst staat meld u. Samen staan we sterk. 

Anoniem lid van SP Eindhoven

PS. Er blijken meer dan 200.000 mensen in Nederland problemen met de FSV. We kijken of de vehalen in Eindhoven en omgeving kunnen bundelen en naar Den Haag kunnne sturen. We hopen dat de Tweede Kamer fractie hier iets mee kan doen in de Tweede Kamer. Bij vragen bel Anneke (06-20506212).

Reactie toevoegen

U bent hier