h

Thema-avond 'Prijsstijgingen en Koopkracht' met Bart van Kent

27 mei 2022

Thema-avond 'Prijsstijgingen en Koopkracht' met Bart van Kent

Foto: SP

Iedereen merkt het in de supermarkt, aan de bezinepomp of aan de energierekening: de prijzen rijzen de pan uit. Ondertussen blijft ons inkomen achter, we gaan dus achteruit in koopkracht. Steeds meer mensen moeten elk dubbeltje omdraaien of kloppen aan bij de voedselbank. De armoede neemt toe. Maar genoeg is genoeg!

Komende zaterdag 11 juni staat voor onze afdeling in het teken van onze campagne voor een hoger inkomen en lagere prijzen. Samen gaan we met mensen in gesprek over de stijgende prijzen en ons alternatief. We organiseren s’avonds een bijeenkomst over de koopkracht met SP Tweede Kamerlid Bart van Kent. Bart zal vertellen waarom de prijzen stijgen en welk alternatief de SP daar tegenover zet. Natuurlijk is er ook veel ruimte om hier met Bart het gesprek over aan te gaan. De avond begint om 19:30 in wijkcentrum t’ Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven en zal tot ongeveer 21:00 duren.

We hopen je dan te zien! Aanmelden kan via bmeijer@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier