h

Twee bijzondere Eindhovenaren

8 september 2021

Twee bijzondere Eindhovenaren

Foto: SP

Twee Eindhovenaren zijn finalisten in de verkiezing “Mister Senior Netherlands”. Jacinto Zimmerman en Ricardo Rinkel. De SP organiseerde een ontmoeting met beide heren in de raadszaal van het stadhuis.

 

Jacinto Zimmerman is al jarenlang een bekend gezicht onder vrijwilligers in Eindhoven. Hij zet zich vol energie (en altijd met een lach) in voor een inclusief Eindhoven waarin mensen van verschillende afkomst en achtergrond zich thuis voelen. Ricardo Rinkel zet zich als ambassadeur in het bijzonder in voor LHBTI’ers in Eindhoven en daarbuiten.

 

In het stadhuis maakten raadsleden nader kennis met deze gedreven Eindhovenaren. Samen benadrukten ze nog eens het belang van ambassadeurs zoals Ricardo en Jacinto voor een Eindhoven waarin het fijn samenleven is voor alle verschillende mensen.

 

De ontmoeting werd mede georganiseerd door DENK, PvdA en CDA.

 

Op de foto Ricardo en Jacinto samen met raadslid Jannie Visscher in het stadhuis.

U bent hier