h

Thema-avond: "Marktwerking uit de zorg, te beginnen in de gemeente"

13 september 2021

Thema-avond: "Marktwerking uit de zorg, te beginnen in de gemeente"

Foto: SP

Als SP kennen we maar al te goed de nadelen van de marktwerking in de Zorg - ook op gemeentelijk niveau. In Heerlen en Zutphen zijn SP wethouders aan de slag gegaan om de marktwerking uit deze tak van de zorg te halen: Als bv. de thuiszorg zonder winstopmerk door de Gemeente wordt georganiseerd, biedt dit voor medewerkers als cliënten meer vastigheid en zekerheid.

SP Eindhoven organiseerd op vrijdag, 17 september, de digitale Thema-avond 'Marktwerking uit de Zorg'. We beginnen om 19.30. Te gast zijn SP wethouders Peter van Zutphen (Heerlen) en Mathijs ten Broeke (Zutphen). Ze komen vertellen wat je binnen een Nederlandse Gemeente praktisch kunt bereiken.

Aanmelden via eindhoven@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier