h

Murat Memis lijsttrekker SP Eindhoven

31 augustus 2021

Murat Memis lijsttrekker SP Eindhoven

Foto: SP

Murat Memis is door het bestuur van SP Eindhoven als lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, voorgedragen. Hij was de enige kandidaat.

 

Volgens het bestuur is hij door zijn ervaring en persoonlijkheid, de enige juiste keuze voor de partij: “Murat is een ware verbinder en heeft uitgebreide ervaring in de Eindhovense politiek” aldus Anneke Marechal, voorzitter van de afdeling Eindhoven. “Hij is een sociaal bevlogen politicus, die luistert naar wat de behoeften van inwoners zijn en weet dat te vertalen naar de politiek. Als politiek leider van onze partij, krijgt hij zaken voor elkaar die anders niet aangepakt zouden worden.”

 

De heer Memis (33 jaar) is de huidige fractievoorzitter van de SP gemeenteraadsfractie in Eindhoven. Murat Memis geeft aan dat het een eer voor hem is om de partij de komende vier jaar weer te mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad: “Dit werk doe je voor de mensen in onze stad.” aldus Murat: “Mensen die het moeilijk hebben om rond te komen, geen woning kunnen krijgen omdat er geen aandacht is voor sociale huur of die moeite hebben om voor zichzelf op te komen. Daar hebben wij de afgelopen vier jaar voor gestreden en die strijd moeten we voortzetten.”

 

“Eindhoven verandert snel. Mensen kunnen dat niet altijd bijbenen. De inwoners moeten meer grip krijgen over veranderingen in hun eigen wijk. Daarom moet het Eindhovense bestuur en politiek goed luisteren naar wat de inwoners willen en hen serieus nemen. ”

U bent hier