h

Update meldpunt Ergon

16 maart 2021

Update meldpunt Ergon

Foto: Alex Paauw/Rian Bolt / Meldpunt Ergon

???????? ?????

Bij SP Eindhoven zijn verschillende klachten binnengekomen van mensen die bij de sociale werkvoorziening in Eindhoven werken. Zij voelen zich niet gehoord binnen de organisatie. De SP wil weten of er meer mensen zijn binnen de sociale werkvoorziening van de regio Eindhoven, die problemen ervaren en zich niet voldoende gehoord worden.

Doel van het meldpunt is kennis opdoen van de huidige werksituatie in de sociale werkvoorziening(en) binnen de ‘Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningsschap Regio Eindhoven (GRWRE), kortweg de Ergon.

Naar aanleiding van de klachten die binnen komen zal een rapportage worden opgesteld. Hierin zal een evenwichtige weergave van de ervaren huidige situatie beschreven worden met aanbevelingen op punten die verbeterd kunnen worden.

Uw klacht melden kan via eindhoven@sp.nl of via telefoonnummer 040 – 281 60 97

ERGON.MELDPUNT.EU/ERGON

Bijlage: 

Reactie toevoegen

U bent hier