h

Inzamel aktie het Hemeltje / SP leden, bedankt!

2 december 2020

Inzamel aktie het Hemeltje / SP leden, bedankt!

Foto: SP

2 weken geleden plaatsten we een oproep. We wilden jassen, dekens, dekbedden en nieuwe sokken en ondergoed gaan verzamelen voor t Hemeltje, de inloop voor daklozen van het Leger des Heils aan de Visserstraat.

 

Wat kregen we ontzettend veel reacties! Iemand die wel wilde rijden, veel leden en bekenden van de afdeling hadden wel een jas of een dekbed over. Er waren mensen die sokken en ondergoed zijn gaan kopen voor de daklozen. Voor ons was het hartverwarmend om deze aktie, met de gehele afdeling vorm te geven. Het gevoel van saamhorigheid was groot, en dat waarderen we zeer. Zo werden alle kleine beetjes die een ieder gaf, een hele grote berg, waar t Hemeltje hopelijk de winter mee door komt!

 

SP-ers, bedankt!

U bent hier