h

Inzamel aktie "Het hemeltje"

3 december 2020

Inzamel aktie "Het hemeltje"

Foto: SP

Veel spullen (vijf tafels vol) zijn afgegeven bij 't hemeltje op 2 december.

Foto: SP

Ze waren er zo blij mee en vertelde dat ze bijna niets meer hadden. Het kwam dus goed van pas dat we zoveel spullen hadden ingezameld. Ik moest namens het Hemeltje iedereen die iets gedoneert  had hartelijk bedanken. Ze konden sommige dingen die er waren gedoneert niet gebruiken, zij adviseerde deze naar het leger des heil of Emmaus te brengen. De dingen die bestemd zijn voor het leger des heil zullen 9 december bij hen afgegeven worden. Emmaus vertelde dat de kinderkleding en de dekbedden naar de stichting gezinnen met minder zullen gaan. Zo ziet u maar dat alles goed terecht is gekomen. Daarom Dank ik iedereen voor alles wat er gegeven is. Speciaal willen wij Silvie,  Luuk, Joop en Willy danken voor het vele werk dat zij hebben gedaan en deze actie mogelijk hebben gemaakt.

U bent hier