h

Help ons mee kleding inzamelen voor daklozen

15 november 2020

Help ons mee kleding inzamelen voor daklozen

Leden van de werkgroep zorg zagen dat ‘t Hemeltje, de inloop voor daklozen, een groot tekort heeft aan kleding en slaapzakken/dekens voor daklozen. Voor hen willen we spullen inzamelen, zodat de mensen die op moeten straat leven, deze winter kunnen doorkomen.
Hiervoor hebben we hulp nodig van onze leden en andere betrokkenen.

 

Wat kun je doen? Vraag je buren, vrienden, kennissen of ze spullen hebben die ze niet meer gebruiken. We zoeken: 
Jassen: dames en heren
slaapzakken
dekens
dekbedden
ondergoed nieuw
sokken nieuw of goede gebuikte 

We verzamelen alleen spullen die schoon en bruikbaar zijn. Deze aktie loopt tot 30 november, dan willen we alles overhandigen. Als je wat hebt staan, kunnen wij dat ophalen, of het kan naar het partijhuis gebracht worden. Als je spullen gaat inzamelen, of je wilt ons helpen, mail dan naar eindhoven@sp.nl en laat ons weten in welke wijk je woont. Dan hebben wij overzicht wie op welke plek hiermee bezig is, en kunnen we elkaar helpen waar nodig.

U bent hier