h

TEKEN PETITIE TEGEN CETA

3 december 2019

TEKEN PETITIE TEGEN CETA

CETA is een handelsakkoord met Canada dat hele negatieve gevolgen voor Nederland kan hebben, ook in Eindhoven. Zo kan CETA invloed hebben op de kwaliteit van ons voedsel, op werknemersrechten, het klimaatverdrag van Parijs, de prijs van woningen, de hoogte van huren en dierenwelzijn. De Tweede Kamer moet binnenkort (waarschijnlijk januari) besluiten over het al dan niet ondertekenen van CETA. 

Er is goed nieuws: Als Nederland tegen CETA stemt gaat het verdrag niet door. Daarom moeten we de leden van de Eerste en Tweede Kamer laten weten dat wij (en met ons vele anderen) CETA niet willen. De SP is in de grote steden een petitie begonnen die op internet ondertekend kan worden. In de petitie gaat het vooral om het gevaar van woekerhuren. Dat gevaar is er in Eindhoven ook. Ga voor het lezen en het tekenen van de petitie naar de volgende pagina: https://rotterdam.sp.nl/form/ceta .

Nadere informatie bij Jannie Visscher, raadslid SP, j.visscher@eindhoven.nl of 06-22446154. 

U bent hier