h

SP STEUNT STRIJD ZIEKENHUISMEDEWERKERS VOOR BETERE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

10 juli 2019

SP STEUNT STRIJD ZIEKENHUISMEDEWERKERS VOOR BETERE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

Foto: Jannie Visscher

Woensdag 10 juli voeren medewerkers van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven actie voor betere arbeidsomstandigheden. Op dit moment hebben de mensen daar te maken met een bescheiden loon, personeelstekorten en een hoge werkdruk. De SP vindt dit geen goede zaak omdat deze mensen onmisbaar zijn voor goede zorg. Daarom trokken SP-ers uit Eindhoven in alle vroegte naar het ziekenhuis om de personeelsleden een hart onder de riem te steken en te steunen in hun strijd voor een goede CAO.

Jannie Visscher, j.visscher@eindhoven.nl

Op de foto's Niels en Tineke in actie.

Foto: Jannie Visscher

Foto: Jannie Visscher

Foto: Jannie Visscher

U bent hier