h

KOM MURAT VERWELKOMEN IN EINDHOVEN!

3 juli 2019

KOM MURAT VERWELKOMEN IN EINDHOVEN!

Foto: SP

Vandaag, woensdag 3 juli, komen Murat en zijn broer samen met Lilian Marijnissen en haar collega Nina de Ridder terug naar Nederland. We verwachten ze om 20.30 uur in Eindhoven op het bordes voor de Catharinakerk aan het Catharinaplein. Daar is gelegenheid om Murat te verwelkomen. We zullen een bijeenkomst houden met enkele korte welkomstwoorden en de gelegenheid voor Murat zelf om iets tegen ons te zeggen. Het zal niet langer dan een half uur duren. Daarna gaat Murat snel naar huis en is de bijeenkomst afgelopen.

WE HOPEN DAT VEEL MENSEN NAAR HET CATHARINAPLEIN KOMEN OM MURAT WELKOM TE HETEN BIJ THUISKOMST IN ZIJN EIGEN STAD EINDHOVEN!

IEDEREEN die Murat een warm hart toedraagt is van HARTE WELKOM!

Plaats: Catharinaplein Eindhoven/bordes Catharinakerk
Tijd: woensdag 3 juli 20.30 uur

Nadere informatie bij Jannie Visscher, j.visscher@eindhoven.nl of 06-22446154.

U bent hier