h

OPROEP: GA MEE NAAR DE TWEEDE KAMER VOOR MURAT OP WOENSDAG 26 JUNI

22 juni 2019

OPROEP: GA MEE NAAR DE TWEEDE KAMER VOOR MURAT OP WOENSDAG 26 JUNI

Foto: SP
Nog steeds zit onze voorzitter Murat Memis vast in Turkije. Hij mag het land niet uit. Ons Tweede Kamerlid Sadet Karabulut heeft een debat met de minister van Buitenlandse Zaken over Murat aangevraagd.
 
Dat debat gaat plaatsvinden op woensdag 26 juni aanstaande om 10.15 uur in de Tweede Kamer, ingang Lange Poten 4 Den Haag.  Voorafgaand aan het debat om 9.30 uur is er een manifestatie voor Murat op het op de Lange Vijverberg, aan de Hofvijver, (tegenover het torentje v de Premier.) voor de Tweede Kamer. Om Murat te steunen willen we graag met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag. Daarom aan jullie de vraag om mee te helpen zoveel mogelijk mensen naar Den Haag te krijgen. Niet alleen SP-ers, iedereen is van harte welkom! Omdat in de Tweede Kamer uitgebreide veiligheidscontroles gebruikelijk zijn is het belangrijk om goed op tijd te komen. Je mag helemaal geen spullen meenemen naar de publieke tribune dus laat die zoveel mogelijk thuis of in de bus (er zijn wel gratis kluisjes in het gebouw). Je mag ook geen politieke uitingen tonen of dragen. Dus geen SP-trui aan op de tribune! 
 
GRATIS MET DE BUS
Vanuit Eindhoven kun je gratis mee met een bus (met airco). Je kunt je hiervoor opgeven bij onze SP-regiovertegenwoordiger Frans van Boekhold, telefoon 06-44852519, fvboekhold@sp.nl  Vermeld daarbij asjeblieft een telefoonnummer waarop je goed bereikbaar bent. De bus zal in de buurt van het station vertrekken. Als je met de bus meewilt geef je dan zo snel mogelijk bij Frans op! Dit is om het allemaal goed en tijdig te kunnen regelen.
 
De bus vertrekt al op tijd: om 06.30 uur. Dit is vanwege de kans op files. We zullen zorgen voor genoeg te drinken in de bus want het lijkt een warme dag te worden.
Het is moeilijk te voorspellen hoe lang het debat gaat duren. Normaalgesproken waarschijnlijk tot een uur of 12.30. Maar het kan ook na de lunchpauze weer doorgaan. Dan moet in gezamenlijk overleg besloten worden hoe laat de terugreis is.
Kom zoveel mogelijk naar Den Haag uit solidariteit met Murat en zijn familie!
 
Woensdag 26 juni 2019
 9.30 u manifestatie voor Murat op de Lange Vijverberg, aan de Hofvijver, (tegenover het torentje v de Premier.) in Den Haag
10.15 u aanvang Kamerdebat over Murat in de Tweede Kamer (ingang Lange Poten 4)
 
NB: EEN GELDIG IDENTITEITSBEWIJS IS VERPLICHT EN EEN RIJBEWIJS WORDT NIET GEACCEPTEERD.
Voor nadere informatie kun je mailen of bellen met Jannie Visscher, j.visscher@eindhoven.nl of     06-22446154.

U bent hier