h

Informatie over Murat Memis

15 juni 2019

Informatie over Murat Memis

Het nieuws dat onze (fractie)voorzitter Murat Memis wordt vastgehouden in Turkije is bij velen ingeslagen als een bom. Het is vreselijk wat Murat is overkomen. Veel mensen willen hun meeleven laten blijken. Wij zijn heel blij met zoveel steun voor onze Murat. Wij zorgen ervoor dat alle berichten om Murat een hart onder de riem te steken ook daadwerkelijk bij hem terechtkomen.

In SP-afdeling Amsterdam hebben enkele leden het spontane initiatief genomen om as maandag 17 juni een solidariteitsbijeenkomst voor Murat te organiseren bij het Turkse Consulaat in Amsterdam. Voor degenen die hieraan willen meedoen volgen hier de gegevens:

Solidariteitsbijeenkomst voor Murat Memis

Plaats: Amsterdam

Adres: Turks Consulaat Museumplein 17

Datum: Maandag 17 juni 2019

Tijd: 9.00 – 10.00 uur

Begin juli is een rechtszitting gepland in Turkije. We zullen op deze website berichten plaatsen als er belangrijk nieuws te melden is.

U bent hier