h

Jannie Visscher SP-kandidaat voor het Europese Parlement

30 november 2018

Jannie Visscher SP-kandidaat voor het Europese Parlement

Jannie Visscher uit Eindhoven is een van de voorgedragen SP-kandidaten voor het Europese Parlement. Zij staat op plek nummer twee. Op dit moment heeft de SP twee zetels in het Europarlement.

De afgelopen jaren was Visscher wethouder voor de SP in Eindhoven. Nu zit ze namens de SP in de Eindhovense gemeenteraad. Fractievoorzitter Murat Memis zegt hierover: “Ik ben trots dat een Eindhovense kandidaat zich wil inzetten voor een rechtvaardiger Europa. En dat de partij vertrouwen heeft in onze Jannie”.

Visscher zelf wil zich graag inzetten voor de idealen van de SP: “menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit”. Ze is blij dat ze in Eindhoven kan blijven wonen. Begin volgend jaar stellen de partijleden de definitieve kandidatenlijst vast. De verkiezingen voor het Europese Parlement zijn op 23 mei 2019.

Nadere informatie bij Murat Memis, fractievoorzitter SP Eindhoven, telefoon 06-31001711

U bent hier