h

Coalitieakkoord Eindhoven

24 mei 2018

Coalitieakkoord Eindhoven

Donderdagavond 24 mei hebben VVD, GroenLinks, PvdA en CDA hun coalitieakkoord gepresenteerd. Hierin staat beschreven welke plannen deze vier partijen hebben met onze stad. We hebben hiervan een korte presentatie gehad in het stadhuis. Nu gaan we het eerst goed doorlezen en zondagmiddag komen we met alle mensen van de SP-fractie bij elkaar om het coalitieakkoord te bespreken. Maandagavond in de fractievergadering bepalen we wat onze reactie zal zijn en dinsdagavond in de raadsvergadering gaat onze fractievoorzitter Murat dit inbrengen in het debat dat speciaal over het coalitieakkoord gaat. Voor wie het zelf wil lezen is hier de link: 

https://www.eindhoven.nl/sites/default/files/2018-05/Coalitie%20magazine_0.pdf

Reactie toevoegen

U bent hier