h

Murat Memis Lijsttrekker SP-Eindhoven

8 juli 2017

Murat Memis Lijsttrekker SP-Eindhoven

Foto: SP

Het afdelingsbestuur van de SP afdeling Eindhoven heeft unaniem besloten Murat Memis als lijsttrekker voor te dragen, voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018. De SP leden zullen hierover stemmen tijdens de algemene ledenvergadering op 2 september.

Murat Memis is al enige tijd fractievoorzitter van de partij. Het afdelingsbestuur vind dat hij een sterke SP koers uitzet in zijn raadswerk. Tweederde van de punten uit het verkiezingsprogramma van de SP Eindhoven zijn in de afgelopen periode door het team in het stadhuis binnengehaald.

Murat is een echte verbinder. Iemand die goed luistert naar de mensen die in de stad wonen. Betrouwbaar als het om samenwerken gaat, met alle partijen in en buiten het stadhuis.

Reactie toevoegen

U bent hier